ОСТАННІ НОВИНИ

Понад 250 посадовців та бізнесменів візьмуть участь у Міжнародному економічному форумі

|

Понад 250 високопосадовців візьмуть участь у міжнародному економічному форумі «Європейське партнерство: відкриті можливості» 1-3 жовтня, передає прес-служба міської ради.

Форум організовують Львівська обласна державна адміністрація, Львівська міська рада та Інститут європейських регіонів. Вперше до організації форуму залучили закордонних партнерів – Інститут європейських регіонів (Австрія). Захід проходитиме за патронату Президента України.

Місія заходу – покращити інвестиційний клімат у Львові, побудувати стосунки між владою та бізнесом за європейськими стандартами.

Цьогорічний форум зосередиться на обговоренні стабільного розвитку регіонів як основи для зростання національних галузей економіки. На форумі буде представлено провідні об’єкти національної інфраструктури, зокрема ті, що пов’язані з проведенням Євро-2012 в Україні, а також проекти інвестування в об’єкти культурної спадщини, враховуючи нові можливості співпраці України з країнами Європи та переймання найвдалішого європейського досвіду у цих сферах.

Серед ключових тем форуму: стратегії зростання регіонів; підвищення інвестиційної привабливості; ефективні фінансові інструменти та підходи для довгострокових проектів розвитку регіонів; найвдаліші європейські практики залучення інвестицій для проектів інфраструктури у регіонах; маркетингові підходи до позиціонування регіонів; менеджмент об’єктів історичної та культурної спадщини з метою поліпшення їх туристичної привабливості.

На цьогорічний форум запросили Президента України Віктора Ющенка, віце-прем’єр-міністра України з питань європейської інтеграції Григорія Немирю, Єврокомісара з питань регіонального розвитку Дануту Хюбнер, міністра з питань регіонального розвитку та будівництва України Василя Куйбіду та ін.

Загалом учасниками та гостями Форуму стануть понад 250 представників міжнародного та українського державного апарату, провідні бізнесмени та інвестори, які зберуться для обговорення власного досвіду участі у регіональному розвитку, презентації успішних практик та розробки підходів щодо підвищення економічної потужності регіонів та їх конкурентоспроможності на міжнародній арені.

Під час проведення Міжнародного економічного форуму Львівська міська рада виставить на аукціон чотири земельні ділянки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *