Програму розвитку села повернули на доопрацювання

|

Проект Програми розвитку села та формування самодостатніх територіальних громад на період до 2015 року розглянули під час засідання члени постійної депутатської комісії Львівської обласної ради з питань розвитку села та АПК, повідомляє прес-служба Львівської облради.

У роботі комісії взяв участь заступник голови обласної ради Микола Горинь, а також представники Інституту землеробства і тваринництва Західного регіону УААН, управління агропромислового розвитку, головного управління освіти та науки, головного управління охорони здоров`я, управління у справах сім`ї та молоді, управління культури та туризму, управління з питань фізичної культури та спорту ЛОДА та начальники районних управлінь АПК.

Депутати розглянули проект Програми розвитку села та формування самодостатніх територіальних громад на період до 2015 року. Взявши до уваги компетентну думку фахівців, члени комісії сформулювали зауваження та пропозиції до проекту Програми та відправили його на доопрацювання.

Зважаючи на численні скарги, депутати заслухали ще й питання про стан використання земель вітчизняними та іноземними інвесторами. Особливу увагу комісія приділила діяльності недобросовісних інвесторів. Комісія звернулася до профільних управлінь ЛОДА та прокуратури області з вимогою навести лад у цій сфері.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *