ОСТАННІ НОВИНИ

Кміть та Захарчишин зустрілися з принцесою і принцом

|

Сьогодні голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть разом із заступником голови Львівської обласної ради Левом Захарчишиним провели зустріч з принцесою Австрії та Люксембургу Анітою фон Хохенберг та її чоловіком графом Андреасом Бордо, повідомляє прес-служба ЛОДА. Під час зустрічі сторони обговорили можливу співпрацю Львівщини та Австрії.

За словами Миколи Кметя, досвід австрійського менеджменту у збереженні пам’яток архітектурної та історичної спадщини може бути корисним для Львівщини. Зокрема, голова Львівської облдержадміністрації наголосив, що однією із тем VIII Міжнародного економічного форуму, який відбудеться 1-3 жовтня цього року у Львові, є саме збереження пам’яток архітектури.

Керівник області також запросив австрійців інвестувати у Львівщину та пообіцяв максимально сприятливі умови для майбутніх інвесторів.

У свою чергу принцеса Австрії та Люксембургу Аніта фон Хохенберг наголосила, що співпрацю Австрії та Львівщини слід будувати насамперед через культуру і мистецтво, додавши, що важливою частиною співпраці сторін залишатимуться й економічні відносини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *