ОСТАННІ НОВИНИ

Марафон людей з фізичними вадами сьогодні у Львові

|

На площу Ринок сьогодні о 19 годині з Києва прибудуть марафонці Броварського міського товариства інвалідів з проблемами опорно-рухової системи «Прагнення». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Мета акції – об’єднати український народ, скерувати його сили та спроможності на підтримку в Україні фінальної частини Євро-2012. У марафоні також бере участь рекордсмен «Книги рекордів Гіннеса» та «Книги рекордів України» Микола Куценко, який долає щодня марафонську дистанцію 42,195 м, набиваючи при цьому футбольного м’яча за футбольними правилами без зупинки. Супроводжують рекордсмена параолімпійські майстри спорту України з різних видів спорту, вони також встановлюватимуть світовий рекорд долання відстані.

Піший марафон людей з обмеженими можливостями прямує з Києва до Варшави. У Львові біля центрального входу у Ратушу марафонців зустрічатимуть юні футболісти зі спортивних шкіл міста, для яких М. Куценко проведе майстерклас з набивання м’яча. Також людина з обмеженими можливостями продемонструє свої вміння на візку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *