ОСТАННІ НОВИНИ

Німці привезли гуманітарну допомогу для бездомних тварин Львова

|

Уже вдруге німецькі колеги привезли до Львова гуманітарну допомогу для бездомних тварин. За словами голови товариства «Безіменно – допомога тваринам не знає кордонів» Ути Людвіг, це дві великі машини для ЛКП «ЛЕВ» та притулку «Милосердя», передає прес-служба ЛМР.

Для підприємства – це обладнання для ветеринарного кабінету: медикаменти, перев’язочний матеріал, стерильні засоби для кастрації, шафи, пральна і сушильна машини, холодильник, корми тощо. Вони планують укласти угоду з ЛКП і надалі допомагати, щоб підприємство могло каструвати тварин і таким чином регулювати чисельність бездомних тварин.

Крім того, німці зголосились влаштувати львівських бездомних тварин. Представники товариства «Безіменно – допомога тваринам не знає кордонів» відвезуть понад 20 тварин до Німеччини і передадуть новим господарям. «Спочатку ми виставили фотографії цих тварин на сайті, і таким чином їх вибрали господарі. Ми також перевіряємо людей, які хочуть взяти тварину; дивимось, чи вони можуть утримувати їх, а також укладаємо захисний договір. Плануємо продовжувати адаптовувати тварин у Німеччині. Проте маємо проблеми з перетином кордону», – повідомила Ута Людвіг.

Нагадаємо, у липні представники німецького товариства уже приїжджали до Львова, щоб налагодити співпрацю з міської владою та привезли гуманітарну допомогу для притулку «Милосердя» та ЛКП «ЛЕВ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *