ОСТАННІ НОВИНИ

Силового сценарію не буде - Наливайченко

|

Виконуючий обов’язки голови Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявляє про неможливість застосування силового сценарію для вирішення політичної кризи в країні. Про це він сказав журналістам, передають «Українські новини».

«Ніяких вказівок, повірте мені, Служба безпеки не має, ви ж бачите, що ми всі в цивільному, я без охорони. Я впевнений, що Служба безпеки як діяла згідно закону, так і діє. Ніякі, в усякому разі, відносно Служби безпеки надзвичайні ситуації з протидії дії або сценарії навіть не розглядаються», – сказав він.

За його словами, СБУ діятиме згідно закону і не має наміру зловживати законодавством.

Як повідомлялося, Внутрішні війська Міністерства внутрішніх справ вважають безпідставними заяви про можливість втягування їх в силове рішення політичної кризи.

Міністр оборони Юрій Єхануров виключає силовий сценарій рішення політичної кризи.

Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона», голова парламентського комітету з національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко просить Президента Віктора Ющенка публічно заявити про відсутність наміру застосовувати силу для вирішення політичної кризи, повідомляє proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *