ОСТАННІ НОВИНИ

Генпрокуратура не має матеріалів про звинувачення Тимошенко в зраді

|

Перший заступник Генерального прокурора Сергій Винокуров заявляє про відсутність в Генеральній прокуратурі будь-яких матеріалів ззза звинуваченням керівництва Кабінету Міністрів в державній зраді. Про це він сказав журналістам, передає proUAз посиланням на «Українські новини».

«У нас не немає ніяких матеріалів (по державній зраді)», – сказав Винокурів.

Він підтвердив, що був лист виконуючого обов’язки голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка, який був розглянутий, і Генеральний прокурор Олександр Медведько офіційно відповів на цей лист.

Окрім цього, Винокуров прокоментував заяву прем’єр-міністра Юлії Тимошенко про тиск на деяких замгенпрокурора для відкриття проти неї кримінальної справи.

«Я не знаю, про кого йде мова, на мене жодного разу навіть не було натяку (на тиск) з будь-якого боку, чи то Кабінету Міністрів, чи то адміністрації (Секретаріату Президента)», – відзначив Винокуров.

Нагадаємо, Генпрокуратура не бачить сенсу в створенні спільної з СБУ слідчої групи із розслідування можливої державної зради з боку прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

Тимошенко заявляє, що Генпрокуратура відмовилася створити сумісну з СБУ слідчу групу із розслідування можливої державної зради з її боку.

Тимошенко називає маразматичними звинувачення Секретаріату в державній зраді з боку прем’єра.

Заступник глави Секретаріату Президента Андрій Кислинський закликає Тимошенко довести відсутність ознак державної зради в її діях.

Кислинський звинувачує Тимошенко в реалізації російського сценарію політичної кризи в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *