ОСТАННІ НОВИНИ

Ахметов відкриє у Львові бібліотеку, а Герман – громадську приймальню

|

Лідери Партії регіонів Ринат Ахметов та Борис Колесніков хочуть збудувати у Львові суперсучасну бібліотеку імені В’ячеслава Чорновола, повідомляє Presstime .

«Знаючи, які проблеми у Львові мають бібліотеки, вони хочуть на свій кошт спорудити для Львова таку модерну бібліотеку з найновішим обладнанням», – повідомила у коментарі депутат від ПР Ганна Герман.

Ганну Герман уповноважили вести переговори з Львівською міською радою і мером міста щодо можливості будівництва у місті такої бібліотеки. Вона ще не обговорювала цю ідею з львівською владою, але планує найближчими днями подзвонити меру Львова.

Крім того, Ганна Герман відкриє громадську приймальню у Львові. За її словами, міський голова Львова Андрій Садовий виділив під приймальню приміщення на вул. Конотопській. Народний депутат планує відкрити приймальню через тиждень-два. За її словами, до неї звертаються багато людей і досі не було приміщення, у якому можна було б їх приймати.

«Приймальня буде працювати, і люди зможуть приходити туди і розповідати про свої проблеми. Я приїжджатиму і проводитиму особисті прийоми, а також будуть люди, яких я для цього уповноважу», – зазначила Герман.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *