ОСТАННІ НОВИНИ

На українсько-казахський бізнес-форум до Львова приїде майже 300 бізнесменів

|

У Львові пройде інвестиційний бізнес-форум «Україна-Казахстан. Нові можливості для бізнесу», в рамках якого представлять Почесного Консула Казахстану в Західній Україні Галину Маслюк. Про це повідомляють організатори заходу.

Бізнес форум у Львові стане щорічним заходом. З ініціативою проведення форуму для ділових кіл України та Казахстану виступило Посольство Казахстану в Україні та призначений Почесний Консул Казахстану в Західній Україні Галина Маслюк.

Метою проведення щорічного бізнес-форуму стане можливість розширити перспективи співробітництва між підприємцями України та Казахстану. Вже 12 вересня Львів відвідає понад 300 представників бізнесових кіл. У роботі форумі візьмуть участь представники ділових кіл з Росії, Польщі, Франції, Німеччини, Молдови та інших країн.

На форумі представлять майже 500 інвестиційних проектів у таких галузях як енергетика, машинобудування, енергоефективність та енергозбереження, техногенна безпека, будівництво, транспортний комплекс, житлово-комунальне господарство,технології та обладнання, а також торгівля тапроекти в інших галузях.

Від української сторони у форумі візьмуть участь представники міністерств палива та енергетики, промислової політики, комунального господарства, транспорту, економіки, вугільної промисловості, закордонних справ, губернатори восьми західних областей та представники уряду Казахстану.

Крім того, консульський округ Почесного Консульства Казахстану охоплюватиме вісім областей Західної України: Львівську, Івано-Франківську, Закарпатську, Тернопільську, Волинську,Чернівецьку, Хмельницьку та Рівненську. На форумі також заявлять про створення торгово-інвестиційного центру «Україна-Казахстан», завдання якого реалізовувати спільні українсько-казахські проекти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *