ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині приділятимуть більше уваги якості та безпеці пасажирських перевезень

|

5 вересня 2008 року під головуванням заступника голови облдержадміністрації Тараса Федака відбулось засідання транспортного комітету, передає прес-служба ЛОДА.

Під час засідання транспортного комітету було розглянуто хід виконання Концепції розвитку пасажирських перевезень, затвердженої Рішенням сесії Львівської обласної ради від 21 червня 2005 року № 369 та розглянуто План заходів основних напрямків розвитку пасажирських перевезень автомобільним транспортом загального користування у Львівській області на 2009 – 2010 роки.

Присутніх на засіданні членів конкурсного комітету та запрошених представників райдержадміністрацій та міст обласного підпорядкування ознайомлено із сучасним станом та основними напрямками розвитку автобусних перевезень в області.

«Основна увага приділятиметься покращенню якості та безпеки пасажирських перевезень, оптимізації автобусної мережі, розвитку автостанційного обслуговування, оновленню рухомого складу та його структури, забезпеченню перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями», – поінформував Тарас Федак.

Він також зауважив, що ЛОДА, як замовник перевезень, усе більше уваги приділятиме ліквідації тіньової діяльності у сфері пасажирського автотранспорту, посиленню контролю за виконанням перевізниками договірних зобов`язань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *