ОСТАННІ НОВИНИ

Влада міста несанкціоновано вимикає світло підприємцям з МАФів

|

Львівська міська рада скерувала листа до служби міських електромереж, аби підприємцям, які не встигли оформити договір оренди земельної ділянки під малі архітектурні форми (кіоски та павільйони), почали вимикати світло. Про це повідомляє голова ГО «Я- львів’янин» Андрій Антонищак.

Ще не всільвівські підприємці продовжили договори про оренду землі під свої кіоски, вони подали документина продовження даного договору через управління «Дозвільний офіс» і ці документи знаходяться на розгляді у Львівській міській раді, оскільки, згідно з ухвалою міської ради № 1611 від 28.02.08р.кінцевим терміном укладання такого договору визначено 31 грудня 2008 року.

«Міська влада одне говорить журналістам та підприємцям, але робить зовсім інше: пише листи до «Львівобленерго» й вимикає підприємцям світло. Зараз немає ніякої соціальної напруги, але такі дії міської влади можуть увесь цей мир зруйнувати! Ми здивовані такими діями міськради! Адже підприємці торгують м’ясними, молочними продуктами. А за кілька годин без світла вся продукція псується, чим буде ускладнюватись робота підприємців та буде принесено непередбачені витрати», – повідомив Андрій Антонищак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *