ОСТАННІ НОВИНИ

Кміть сподівається, що розум переможе

|

Голова Львівської ОДА Микола Кміть сподівається, що представники чинної коаліції знову об’єднаються. Про це він сказав сьогодні на прес-конференції. «Будемо сподіватися, що розум переможе, коаліція об’єднається і повернеться у свій табір», – сказав він.

М. Кміть наголосив, що його здивували вчинки Верховної Ради, коли в один момент у державі відбулися антиконституційні дії, які можуть стати загрозою для безпеки країни.

«Грузинські події дали нам чітко зрозуміти, що може чекати Україну. Розумні люди зрозуміли, що лише колективна безпека, про що говорив Президент, може врятувати Україну й перекреслити раз і назавжди питання цілісності України, цілісної безпеки. Бо тільки коли безпека гарантована, тоді можна розвивати економіку, можна добиватися соціальних пільг, покращувати життя, будувати плани на майбутнє, залучати інвесторів», – зазначив керівник області.

За його словами, він телефоном спілкувався з кількома народними депутатами з БЮТ від Львова і вони так і не змогли дати вмотивованої відповіді на питання, чому БЮТ пішов на союз з Партією регіонів.

Водночас Микола Кміть наголосив, що він не говорить про жодні політичні симпатії. «Я не кажу про жодні політичні симпатії, я кажу про економіку. Вона може розвиватися у спокійній ситуації – коли в нас буде спокійна ситуація, чіткий зовнішньоекономічний курс», – сказав голова облдержадміністрації. Він навів приклад сусідів України, які далекі від тих економічних потуг, які є в Україні, але мають політичну злагоду, відтак мають хорошу платформу для інвестицій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *