ОСТАННІ НОВИНИ

Роздані земельні паї біля аеропорту заберуть під стоянку літаків

|

У людей, яким раніше керівництво Пустомитівської райдержадміністрації надало земельні паї поруч із Львівським аеропортом під забудову, тепер керівництво області ці паї відбиратиме. Про це йшлося сьогодні під час засідання постійної комісії ЛОР із питань використання земель та регулювання земельних відносин.

Як пояснили члени комісії журналістам, попередній керівник Пустомитівської райдержадміністрації роздав людям земельні паї без погодження щодо цього з керівництвом аеропорту та з порушенням чинного законодавства.

«Раніше представники нашої комісії звернулися до голови облради провести розширену нараду із представниками прилеглих сіл. Адже там потрібно розширити шумову зону злітної смуги до 200 метрів та зробити стоянку для 250 літаків, площа якої займатиме 250 га землі. Це питання ще до сьогодні вирішується. А цих людей. умовно кажучи, ошукали, бо не маючи на те дозволу, їм роздали землю. І тепер цю землю в них викуповуватимуть не за ринковою ціною, а за державними розцінками, за копійки», – зауважив голова постійної комісії з питань використання земель та регулювання земельних відносин Євген Буба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *