ОСТАННІ НОВИНИ

"Електробанк" змінює назву, але зі Львова поки не йде

|

Відтепер “Електробанк” змінює назву на “Фольксбанк”, оскільки процедури реструктуризації українського банку в структурі австрійської банківської групи VBI AG закінчено, повідомила сьогодні під час прес-конференції голова правління ВАТ “Фольксбанк” Лариса Загородня.

Вона повідомила, що попри великі плани банк поки що зі Львова не збирається переїжджати до Києва. “Найближчі рік-два ми не плануємо переносити головний офіс до Києва” – сказала вона.

Представник австрійських інвесторів Ральф Вайнгартнер сказав, що центральний офіс банку у Львові буде до того часу, поки це буде економічно вигідно.

Водночас Л.Загородня розповіла про плани розвитку банку. До кінця цього року число відділень банку має збільшитися з 65 до 100. А за вад наступні роки “Фольксбанк” планує відкрити ще 200 точок продажу вже по всіх областях України.

Австрійська група VBI AG купила 98% акцій “Електронбанку” у квітні минулого року за 57 мільйонів євро. На даний час банк у рейтингу українських банків займає за більшістю позицій 50 місце серед майже 200 установ, хоча з початку року за прибутковістю “Електронбанк” обійняв 18 позицію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *