ОСТАННІ НОВИНИ

Напередодні опалювального сезону ДК «Газ України» вкотре закликає погасити борги

|

ДК «Газ України» укотре закликав підприємства комунальної теплоенергетики (ТКЕ) терміново погасити заборгованість за газ, спожитий з початку опалювального сезону 2007-2008 рр. За словами газовиків, це дозволить вчасно підготуватися до нового опалювального сезону 2008-2009 рр. та забезпечити стабільні поставки природного газу для потреб підприємств ТКЕ.

Серед найбільших боржників ДК «Газ України» – підприємства ТКЕ Львівської області (81,9 млн. грн., рівень оплати – 73%). При цьому теплопостачальні підприємства Львівщини протягом останнього року на 1,5 % погіршили рівень оплати за спожитий газ.

Серед найбільших боржників за період з 01.10.07 – «Львівтеплоенерго» ((47,7 млн. грн., рівень оплати – 67%).

ДК «Газ України» звертає увагу керівників місцевих органів влади та підприємств комунальної теплоенергетики на те, що до початку нового опалювального сезону 2008-2009 рр. залишилося менше місяця. І доки теплопостачальні підприємства–боржники не погасять заборгованість за спожитий протягом минулого опалювального сезону природний газ, договори з ними на постачання газу у новому опалювальному сезоні 2008-2009 рр. Компанія не укладатиме, повідомляє прес-служба ДК «Газ України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *