ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком завтра розгляне нові тарифи на теплопостачання

|

Засідання виконавчого комітету Львівської міської ради відбудеться завтра. Як випливає з порядку денного, оприлюдненого на сайті ЛМР, загалом до розгляду буде 72 запитання.

Серед них – життєво важливе для більшості жителів Львова питання про затвердження тарифів на теплову енергію для опалення та гарячого водопостачання, враховуючи економічно обґрунтовані витрати на їх виробництво, транспортування та постачання.

З цього приводу доповідатиме директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Сергій Бабак.

Крім того, члени виконкому розглянуть виконання низки протокольних доручень. Зокрема, щодо врегулювання ліквідації стихійного авторинку на вулиці Перфецького та щодо пропозицій про внесення змін до чинної практики влаштування умов доступності для осіб з особливими потребами під час прийняття об`єктів в експлуатацію.

Крім того, начальник управління освіти Надія Оксенчук подасть інформацію про готовність закладів освіти до нового навчального року, також розглянуть заходи для впорядкування благоустрою Львова.

На засіданні очікують прийняття змін до міського бюджету та внесення змін до рішень виконкому щодо справляння ринкового збору на кількох ринках Львова.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *