ОСТАННІ НОВИНИ

В Інституті банківської справи ввели спеціальність «управління персоналом і економіка праці»

|

У Львівському інституті банківської справи УБС НБУ вперше здійснено набір на нову спеціальність – «управління персоналом і економіка праці». На 2008 – 2009 навчальний рік вступило 25 першокурсників. Про це повідомляє прес-служба банківського інституту.

Загалом до інституту вступило 243 першокурсники, з них троє – за рахунок Фонду соціального захисту інвалідів, 120 – за рахунок фінансування НБУ. Зокрема, на спеціальність «банківська справа» вступило 115 студентів, на «економічну кібернетику» – 26, на «фінанси і кредит» – 51, «облік і аудит» – 26.

Серед спеціальностей найбільший конкурс був на «облік і аудит» – 12,3 людини на місце, на другому місці – «фінанси і кредит» – 11,4, досить популярною з першого ж року впровадження стала спеціальність «управління персоналом і економіка праці» – 8,6, далі йдуть «економічна кібернетика» з конкурсом 7,9 людини на місце та «банківська справа» – 5,9. Загальний конкурс становив 8,3 людини на місце.

У магістратуру ЛІБС цього року вступило 183 студенти, з них 95 за рахунок фінансування НБУ. На сьогодні в ЛІБС загалом навчається 2027 студентів, з них 855 – на заочному відділенні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *