ОСТАННІ НОВИНИ

Для догляду за парками ЛКП «Зелений Львів» закупило нової техніки на суму до двох мільйонів гривень

|

ЛКП «Зелений Львів» уперше за 20 років закупило нову техніку для догляду за парками міста: засоби малої механізації, екскаватори, самоскиди, автопідйомник та тракторні причепи. На закупівлю техніки цього року з міського бюджету ЛКП «Зелений Львів» виділили 1 мільйон 800 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Три косарки працюватимуть у парку Івана Франка, Стрийському та парку «Високий Замок», решту використовуватимуть для обслуговування газонів у кожному районі. Для обрізання дерев закупили 15 бензопил.

Крім цього, ЛКП «Зелений Львів» придбало екскаватор «Борекс 2201» вартістю 247 тис. гривень, два тракторних причепи, два будівельних трактори «Білорусь 920» із комунальною машиною (лопата та щітка) на 308 тис. гривень, три самоскиди, дві бортові газелі вартістю 174 тис. гривень та автопідйомник АП на базі ГАЗ-2209-354-В2 вартістю 250 тис. гривень. На це з міського бюджету виділили 1 млн 639 тис. гривень. Автопідйомники призначені для обрізки дерев у зимовий період, а газелі – для аварійних бригад. Решта коштів буде витрачено на закупівлю засобів малої механізації. Як зазначив директор ЛКП «Зелений Львів» Ігор Бабій, техніка буде використовуватися не тільки в парках, але й по місту, для догляду газонів.

Із міського фонду охорони навколишнього природнього середовища для підприємства виділили 250 тис. гривень на придбання ще однієї автовишки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *