ОСТАННІ НОВИНИ

Олімпійському призеру Петріву дадуть дві квартири: від міськради та Єханурова?

|

Міністр оборони України Юрій Єхануров пообіцяв олімпійським чемпіонам-армійцям по квартирі, повідомляє сайт МОУ. На сьогодні в Пекіні армійці здобули вже три “золота”.

Зокрема, три “золоті” медалі Пекінської Олімпіади вибороли такі армійські спортсмени – представник Навчально-спортивної бази літніх видів спорту львів’янин Олександр Петрів (швидкісна стрільба з пістолета), якому вчора було присвоєно військове звання “капітан”, та представниця Центрального спортивного клубу ЗС України солдат служби за контрактом Галина Пундик, і працівник ЗС України Ольга Жовнір (фехтування на шаблях).

Крім того, Львівська міська рада також пообіцяла надати олімпійському чемпіону, львів’янину Олександрові Петріву двохкімнатну квартиру. Сьогодні призер повернувся до Львова, де на вокзалі його вітали представники Львівської міської ради та спортивні товариства. Директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Олексій Побурко вручив переможцю квіти від міського голови Львова та повідомив, що зараз у Львівській міській раді готують документи про надання призеру двокімнатної квартири за здобуття золотої медалі на Олімпійських іграх 2008 року в Пекіні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *