ОСТАННІ НОВИНИ

Донецька залізниця перерахувала постраждалій від стихії львівським колегам понад 1,28 млн грн

|

У відповідь на звернення керівництва та президії дорпрофсожу Донецької залізниці до співробітників підприємства про надання допомоги працівникам Львівської залізниці перераховано понад 1 мільйон 288 тисяч гривень. У структурних підрозділах підприємства продовжується збір благодійних внесків для потерпілих у результаті стихійного лиха на Західній Україні шляхом перерахування частини заробітної плати. Про це повідомляє прес-служба Донецької залізниці.

Крім того, служба вагонного господарства Донецької залізниці відправила на станцію Коломия 25 платформ для відновлення мостів. Донецькі залізничники вважають своїм обов’язком допомогти колегам у тяжкий час. Благодійна робота продовжується.

Нагадаємо, у результаті руйнівної повені 23-28 липня 2008 року 25 тисяч жителів західних областей України були змушені покинути власні будинки. У цілому , вода затопила 523 населених пункти та понад 24 тисячі гектарів оброблених земель. У числі постраждалих 1 тисяча 240 сімей залізничників, які залишились без житла та елементарних умов існування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *