ОСТАННІ НОВИНИ

Львів та прилеглі сільські ради вестимуть єдину політику у сфері землекористування та містобудування

|

Найближчим часом планують винести на розгляд сесії міської ради ухвалу про координацію роботи у сфері землеустрою Винниківської міської ради, смт Брюховичів та селища Рудно. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Ігор Гуменчук.

«Ці ради здійснюватимуть єдину політику у сфері землеустрою та містобудування. Це роблять для того, щоб не допустити помилок у відведенні земельних ділянок юридичним та фізичним особам, а також щодо забудови адміністративних утворень», – зазначив він.

У перспективі також планують, що межі міста розширять на такі територіальні ради: Пустомитівського району – Зимноводівська, Зубрянська, Лапаївська, Лисиничівська, Пасіки-Зубрицька, Підберізцівська, Скнилівська, Сокільницька, Сороки-Львівська, Чишківська, Ямпільська; Яворівського району – Бірківська, Домажирська, Рясна-Руська; Жовківського району – Грибовицька, Малехівська. Для співпраці та узгодження роботи планують створити Асоціацію місцевих рад.

Загальна площа приміських земель становить 22472,8 га, зокрема в Пустомитівському районі – 14194,4 га, Яворівському – 6146,2 га і Жовківському районі – 2132,2 га. Концепція передбачає, що до 2025 року межі Львова збільшаться до 37 тис. га.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *