ОСТАННІ НОВИНИ

Держкомпідприємництва подав покращені умови для роботи підприємців у потерпілих від повені областях

|

Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва надіслав листа головам Вінницької, Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської, Тернопільської, Чернівецької обласних державних адміністрацій із рекомендаціями створити додаткові сприятливі умови для відновлення роботи підприємців у постраждалих регіонах. Про це повідомляє відділ зв’язків із громадськістю ДПА у Львівській області.

Рекомендації стосуються спрощення процедур державної регуляторної політики, ліцензування господарської діяльності, дозвільних, реєстраційних процедур, відтермінування державного контролю та нагляду за суб’єктами господарювання. Територіальні представництва Держкомпідприємництва в областях, які оголошено зонами надзвичайної екологічної ситуації, перенесуть планові перевірки місцевих ліцензійних органів на пізніший термін.

Окрім того, Держкомпідприємництва пропонує співпрацю з регіональними громадськими об’єднаннями підприємців та з уповноваженими Держкомпідприємництва з питань захисту прав підприємців. Також підприємці зможуть звертатись за консультаціями щодо спрощеного оформлення необхідної документації до голів територіальних представництв комітету.

Органи влади можуть оперативно та безкоштовно одержати інформацію з Єдиного ліцензійного реєстру, який веде Держкомпідприємництва, про видані, переоформлені, анульовані, визнані недійсними ліцензії та їх копії, видані дублікати ліцензій на певні види господарської діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *