ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонти доріг організовано так, щоб завжди можна було об`їхати вулицю - Бабак

|

Ремонти доріг організовано так, щоб завжди можна було об`їхати вулицю. Встановлено всі необхідні знаки, відповідно до правил дорожнього руху. Про це повідомив директор департаменту житлового господарства Львова Сергій Бабак.

За словами С. Бабака, від асоціації «Львівське таксі», а це – 80% таксоперевізників Львова, ми маємо абсолютне порозуміння й підтримку. «Якщо раніше профспілка «Спілка автомобілістів» закидала міській раді, що несе збитки через стан міських доріг, то тепер їх не влаштовують ремонти», – зазначив він.

«Учора я мав зустріч із представниками профспілки, але не зміг почути від них конкретних претензій та вимог. Єдине, що вони мені сказали конкретно, це те, що вони хочуть контролювати дії посадовців управління транспорту і зв’язку, що є компетенцією депутатського корпусу, а не профспілок», – сказав він.

Окрім того, він зазначив, що «до профспілки «Автомобіліст України» входить до 20% перевізників. Ця профспілка входить до складу робочої групи, яка працює в міській раді над вирішенням проблемних питань. І вони мають повну інформацію про те, що робиться в місті, можуть висловлювати свою позицію.

Натомість, голов а асоціації «Львівське таксі» Леонід Бойк о переконаний, що «питання щодо роботи перевізників можна вирішувати конструктивно в міській раді й для цього є всі умови. А питання стоянок рухається, може , не так швидко, як хотілося б, але робота ведеться », – повідомив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *