ОСТАННІ НОВИНИ

Віднині львів’яни зможуть відпочивати у найбільшому в Україні аквапарку

|

Сьогодні відбулося урочисте відкриття найбільшого в Україні водного відпочинкового комплексу «Пляж». На урочистостях були присутні перші люди міста – мер Львова Андрій Садовий, заступник голови обласної ради Лев Захарчишин, начальник управління молоді, сім’ ї та спорту Юрій Наконечний та інші посадовці. Також серед гостей урочистостей були заслужені олімпійці Георгій Прокопенко, Микола Смирнов та Дмитро Грачов, які безпосередньо брали учать у церемонії підняття державного прапора України та прапора Національного олімпійського комітету України, оскільки відкриття аквапарку приурочили до відкриття Літніх Олімпійських ігор у Пекіні.

Після урочистостей, пов’язаних із Олімпійськими іграми, посадовці міста разом із господарями комплексу рушили перерізати червону стрічку перед входом до аквапарку, що символізувало його відкриття. Обмінявшись шматочками червоної стрічки, поважні гості пішли оглянути водний комплекс.

Як ми писали раніше, розважальний комплекс сягає майже 14 тисяч квадратних метрів. Тут розміщено 10 гірок, для яких розробили спеціальну систему безпеки та єдиний у Львові 50-метровий басейн, а також спортзал із новітніми силовими тренажерами та зал для заняття фітнесом. Також на території комплексу діятиме інтернет-кафе та сучасно обладнаний конференц-зал.

Аквапарк складається із двох зон, перша зона – сам аквапарк з басейном. А друга – фітнес-зона та зона релаксу. Окрім того, у другій зоні будуть різні види саун та дитячий клуб із розважально-ігровими уроками на воді, дитячим фітнесом та лікувальною гімнастикою. А також відвідувачі зможуть насолодитися SPA-відпочинком з гідро- та аеромасажем.

Під час екскурсії аквапарком голова спостережної ради «Комплексу водних видів спорту» Андріан Гутник зазначив, що комплекс може вміщати тисячу осіб одночасно. А також запевнив поважних гостей, що на території аквапарку діятиме система безпеки. Її спеціально розробили методом комп’ютерного моделювання, усі атракціони нові та сертифіковані, а басейни обладнано найсучаснішими системами очищення води.

На завершення екскурсії голова міста нагадав журналістам, що міська рада спільно з керівництвом водного комплексу вже готує спеціальну соціальну програму. Ця програма передбачає відвідування аквапарку дітей із малозабезпечених сімей, сиріт, інвалідів, тощо. За словами Андрія Садового, ці діти відвідуватимуть аквапарк безкоштовно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *