ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін схвалив проект регіонального розвитку Львівщини й виділить чотири млрд. грн

|

На засіданні Кабінет Міністрів України схвалив проект Угоди щодо регіонального розвитку Львівської області між Кабінетом Міністрів України та Львівською обласною радою. За словами заступника голови обласної ради Лева Захарчишина, який брав участь у засіданні Уряду, перед схваленням угоди урядовці провели дискусію, але остаточно затвердили її без змін. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Тепер, щоб угода ввійшла в дію під нею мають поставити свої підписи керівники області та Уряду. З її підписанням Львівська область зможе розв’язати багато проблемних питань, які через відсутність фінансування роками не вирішувалися. Зокрема, відповідно до проекту угоди, додаткове фінансування отримає галузь гірничої хімії. За допомогою цих коштів вдасться вирішити проблеми в Яворові, Роздолі та Стебнику. Також в угоді передбачено, що в наступні п’ять років в області завершать будівництво ряду освітніх та медичних закладів.

Угода має стати основою для формування бюджету Львівщини до 2012 року. Вона передбачає виділення для області понад 4 млрд. грн. на розвиток регіону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *