ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенко попросив Кметя поділитися водою з постраждалими

|

Президент України Віктор Ющенко звернувся до виробників столових вод із пропозицією допомогти населенню районів, постраждалих від повені в забезпеченні якісною питною водою. Про це він сказав під час наради щодо ліквідації наслідків повені, яку сьогодні проводив у Львові. Президент зауважив, що вони могли б навіть надати певну гуманітарну допомогу постраждалим.

Ця фраза викликала усмішки в залі й легке зніяковіння т.в.о. голови ЛОДА Миколи Кметя, на якого була спрямована більшість поглядів. Відтак, В. Ющенко запитав: «А чого ви, власне, смієтесь?», що викликало ще більший сміх у залі.

До призначення губернатором Львівщини М. Кміть керував компанією ІДС – виробником мінеральних вод під торговими марками «Миргородська» та «Моршинська».

Поза тим, Віктор Ющенко дав низку доручень щодо ліквідації наслідків стихії. Окрім забезпечення якісною питною водою, він доручив провести дезінфекційні роботи і провести інформаційну кампанію, щоб населення не користувалося водою з криниць у районах зачеплених стихією, зважаючи на те, що це може призвести до виникнення інфекційних захворювань.

Також Президент дав доручення провести інвентаризацію смітників на території області, оскільки значна частина з них функціонує без дозволів і становить потенційну загрозу поширення інфекції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *