ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко розгнівалася на спекулянтів, що заробляють на людському горі

|

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила Генеральній прокуратурі України, Державній податковій адміністрації, Державному комітету ціноутворення та Міністерству внутрішніх справ виявляти та притягати до відповідальності компанії, які спонтанно завищують ціни на продукти харчування, товари першої необхідності та будівельні матеріали для мешканців західного регіону, що постраждали від стихії. Таке доручення Юлія Тимошенко сформувала під час позачергового засідання Уряду.

„Я просила б дати жорстку директиву по всіх регіонах негайно реагувати на мародерів у білих комірцях, які встановлюють спекулятивні ціни, користуючись стихією”, – заявила Юлія Тимошенко.

Прем’єр-міністр переконана, що проти підприємців, які намагаються заробити на людському горі необхідно терміново порушувати кримінальні справи, „щоб люди відчували, що є влада”.

Окрім того на прохання Першого віце-прем’єр-міністра України Олександра Турчинова Міністерству юстиції України дано доручення терміново підготувати перелік статей Законів, на підставі яких можна проводити конфіскацію товарів, які продаються за спекулятивними цінами.

Про це повідомляє Управління у зв`язках із ЗМІ Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *