ОСТАННІ НОВИНИ

Незважаючи на повінь навчання у школах Львівщини розпочнеться вчасно

|

Навчальний рік у всіх школах Львівщини розпочнеться вчасно, навіть незважаючи на підтоплення. З такою заявкою виступив начальник головного управління освіти і науки ЛОДА Павло Хобзей на сьогоднішньому засіданні комісії з питань освіти та науки, повідомляє прес-служба ЛОР.

Під час засідання депутати заслухали інформацію про вплив стихії на заклади освіти і науки у Львівській області і вирішили підтримати клопотання про виділення коштів на ремонтні роботи. Зокрема, серйозного ремонту потребує лише одна школа в Турці та одна дошкільна установа в місті Бориславі. За словами Павла Хобзея, навчальний рік у всіх школах області розпочнеться вчасно.

Начальник управління сім`ї та молоді Андрій Корнат подав депутатам інформацію про заплановане оздоровлення дітей з підтоплених територій області. До переліку постраждалих від повені, які будуть оздоровлені, потрапило 5 381 дитини. З низ 1,5 тисячі дітей поїде на відпочинок з батьками. На ці заходи управління передбачило 9 млн. гривень. Цих коштів повинно вистачити не тільки на оздоровлення, але й на переїзд до місця оздоровлення (чого не було в попередні роки).

Також 200 дітей матиме можливість безкоштовно оздоровитися у сусідній Польщі. Таке рішення прийняв сеймик Малопольського воєводства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *