ОСТАННІ НОВИНИ

Для ліквідації НС Уряд хоче збільшити ставки зборів зі спирту, тютюну та пива

|

Кабінет Міністрів ухвалив проект Закону України „Про внесення змін до Державного бюджету на 2008 рік”, яким передбачено збільшити обсяги видатків із резервного фонду Державного бюджету на 1 мільярд 480 мільйонів гривень для ліквідації наслідків повені в західних областях України. Відповідне рішення Уряд ухвалив на своєму позачерговому засіданні. Про це повідомляє управління у зв`язках із ЗМІ Секретаріату Кабінету Міністрів України.

У проекті змін до Державного бюджету планується збільшення видатків на дорожнє господарство на суму 755 мільйонів гривень за рахунок перевиконання надходжень до спеціального дорожнього фонду та збільшення доходів від податку на додану вартість з і ввезених в Україну товарів на 400 мільйонів гривень. Водночас Уряд планує внести зміни до деяких законодавчих актів з оподаткування.

Ці проекти відпрацьовуються Урядом, а деякі вже зареєстровані у Верховній Раді. Зокрема, пропонується збільшити ставки зборів і з підакцизних товарів. Це стосується тютюну, спирту й пива.

Таким чином , до кінця року 2008 року буде забезпечено надходження 1 мільярда 480 мільйонів гривень за рахунок у казаних джерел.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *