ОСТАННІ НОВИНИ

18 населених пунктів Львівщини досі залишаються без газу

|

На Львівщині через стихію 18 населених пунктів досі залишаються відрізаними від газопостачання, повідомляє прес-служба ВАТ «Львівгазу».

Зокрема, у Старосамбірському районі Львівської області газопостачання відновлено частково в с. Ільник, с. Косинець та с. Завадів. Наразі без газу залишаються ще сім населених пунктів. Також частково відремонтовано газопроводи в Жидачіському районі, однак, на даний час ще п’ять населених пунктів не мають газу. Працівниками районних управління газового господарства проводяться ремонтні роботи, повне відновлення газопостачання в цих районах очікується через два дні.

У Сколівському (м. Сколе, с. Верхнє Синьовидне, с. Нижнє Синьовидне), Стрийському (с. Нижня Стинава, с.Миртюки) районах та у Дрогобичі відновлювальні роботи наразі не проводяться через підтоплення аварійних ділянок. Працівники ВАТ «Львівгаз» планують розпочати ремонтні роботи відразу після зменшення рівня води в річках та затоплених прилеглих територіях.

Загалом у Львівській області відновлено газопостачання в14 населених пунктах, 1240 абонентів, без газу залишаються 18 населених пунктів, 3890 абонентів. Відновити повну подачу природного газу у всіх постраждалих від паводку районах планується до середини наступного тижня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *