ОСТАННІ НОВИНИ

ФК «Карпати» дали гарантії будівництва та реконструкції тренувальних полів до Євро - 2012

|

Львівська міська рада отримала гарантії інвестування в реконструкцію чотирьох стадіонів, які виділені для тренування команд-учасниць ЄВРО – 2012, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Футбольний клуб «Карпати» від імені генерального директора Олександра Єфремова надав гарантійний лист, у якому зобов’язався інвестувати 41 млн. грн. у реконструкцію стадіону «Україна» в рамках підготовки стадіону як тренувальної бази до ЄВРО – 2012.

Також департамент «ЄВРО-2012» Львівської міської ради підписав три меморандуми із СК «Сокіл-Регбі», ТзОВ ФК «Львів» та Львівським державним інститутом фізичної культури, згідно з якими ці структури взяли на себе зобов’язання співпрацювати із департаментом «ЄВРО – 2012» в частині приведення існуючих та проектованих тренувальних баз до вимог УЄФА. Так, згідно домовленостей, СК «Сокіл-Регбі» інвестуватиме в реконструкцію стадіону «Юність», що знаходиться в парку ім. Богдана Хмельницького, ФК «Львів» вестиме підготовку стадіону «Сокіл», що знаходиться за адресою вул. Патона, 8, а Інститут фізичної культури розвиватиме відомчий стадіон «Скіф» — вул. М. Черемшини, 17. Згідно з графіками виконання робіт, реконструкцію чи будівництво усіх стадіонів повинні завершити в 2010 році.

Усі гарантії інвесторів разом із гарантією Львівської міської ради щодо будівництва нового стадіону на вул. Стрийській – Кільцевій, будуть представлені 1 серпня УЄФА у якості звіту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *