ОСТАННІ НОВИНИ

На фестивалі «Левада-Дністер» очікують 20 – 50 тисяч гостей

|

Фестиваль «Левада-Дністер» збере 20-50 тисяч відвідувачів – упевнені організатори. Зокрема, про це сьогодні під час прес-конференції повідомив директор фестивалю Микола Шийко.

За його словами, фестиваль є унікальним та цікавим, оскільки програма передбачає не лише виступи гуртів «Скрябін», «Русичі», «Оркестр Янки Козир», «Юркеш», «Бурдон», «Скрімерс», «Дивні», «ДримбаДаДзига», «Беркут», а й проведення різноманітних атракцій. Місцевість, де відбуватиметься фестиваль дозволяє прийняти багато гостей.

«Очікують, що на фест приїде багато гостей, і львів’ян, і іноземних туристів. Місцевість мальовнича, екологічно чиста, тут багато цікавих місць, і тому ми хочемо розрекламувати цей краєвид, саме тому й було створено цей фестиваль», – повідомив Микола Шийко.

Водночас заступник голови Самбірської районної ради Віталій Кіма зазначив, що мотивом, який спонукав провести фестиваль, стало те, що у цій місцевості є багато унікальних речей, історичного та культурного значення.

«Упродовж останніх кількох років місцева влада Самбірського та Старосамбірського районів зацікавилася в започаткуванні такого фестивалю. Це зумовлено тим, щоб унікальність нашого краю стала відома та піднесена не лише на рівень Львівщини, а й на міжнародний. Тому цим фестивалем хочемо зрушити розвиток сільського туризму і таким чином стимулювати місцевих мешканців до своєрідного підприємництва», – розповів В. Кіма.

Як зазначив Віталій Кіма, фестиваль дасть змогу розрекламувати туристичний продукт краю та зацікавити відвідати місцевість іноземних туристів, що, у свою чергу, розвине агро-туристичний бізнес, на що організатори й зробили ставку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *