ОСТАННІ НОВИНИ

Димінський пропонує місту 50 % статутного капіталу ВАТ «Народна команда «Карпати»

|

Якщо ВАТ «Народна команда «Карпати» таки створять, то президент футбольного клубу «Карпати» Петро Димінський пропонує розділити її статутний капітал 50 на 50 між містом та ФК «Карпати». Про це він повідомив сьогодні під час сьогоднішньої прес-конференції. 15 млн євро Петро Димінський готовий інвестувати у будівництво майбутнього стадіону до Євро-2012 до нового року. «Але до цього часу має бути створене ВАТ, власниками якого буде місто, уболівальники, «Карпати» та інвестор», – зазначив він.

Президент «Карпат» також пропонує, щоб 25 % плюс 1 акція цього ВАТ належали простим громадянам Львова, уболівальникам клубу, без згоди яких об’єкти товариства не можна буде продати. Водночас він зазначив, що наступного дня після випуску акцій і їх продажу акціонерам готовий викупити всі акції удвічі дорожче.

«Моя мета – не заробити гроші, моя мета – поставити найамбітніші завдання перед народною командою «Карпати», – зазначив він.

Петро Димінський також наголосив, що інший інвестор на ті умови, на які готовий погодитися інвестувати будівництво стадіону до Євро-2012 клуб «Карпати», не погодиться. «Тому що іншому інвестору не потрібний сам стадіон», – пояснив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *