ОСТАННІ НОВИНИ

Віднині податкова оприлюднює адреси масової реєстрації суб’єктів господарювання

|

Державною податковою адміністрацією України проведено аналіз платників податків, зареєстрованих за адресами, які при державній реєстрації зазначаються як місцезнаходження декількох юридичних осіб, тобто – за адресами масової реєстрації. Про це повідомляє прес-служба ДПА.

За адресами масової реєстрації можуть розміщуватись як реально діючі бізнес-центри, так і фірми – посередники, які надають лише поштову адресу та пов’язані з цим послуги диспетчера чи доставки пошти.

Тобто місцезнаходження платників податків, зареєстрованих за адресами, наданими в користування фірмами-посередниками, стає лише декларативним і використовується як поштова адреса, що не відповідає визначенню місцезнаходження відповідно до чинного законодавства та створює труднощі як для контрагентів, кредиторів, так і для адміністрування податків та виконання органами Державної податкової служби своїх функцій. При цьому і до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців заноситься адреса, за якою платник фактично не перебуває.

Усі адреси міститимуться на офіційному сайті ДПА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *