ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю на площі Ринок відбудеться фестиваль «Шахівниця»

|

У рамках проекту «Літо на Ринку» цієї неділі на площі Ринок відбудеться міський фестиваль «Шахівниця», повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Під час фестивалю відбуватимуться заходи, присвячені шаховій традиції Львова, зустрічі з професійними шахістами, конкурси та гра на велетенській шахівниці живими костюмованими фігурами. Також на площі Ринок будуть і латиноамериканські танці.

Як повідомила під час брифінгу спеціаліст відділу маркетингу та культурних індустрій управління культури та туризму Львівської міської ради Тетяна Тарасова, для проведення фестивалю на площі Ринок встановлять велику шахівницю, на ролі живих шахів запросять майстрів зі шахів. Відбудеться також конкурс «Жива шахівниця».

Фестиваль розпочнеться о 15.00 і триватиме до 19.00. А з 19.00 до 22.00 будуть латиноамериканські танці. Виступатимуть танцювальні колективи, що спеціалізуються на латиноамериканських танцях (аргентинське танго, сальса та ін.).

Нагадаємо, що протягом цього літа з червня до кінця серпня управління культури та туризму Львівської міської ради уже вдруге проводить фестиваль «Літо на Ринку». У щотижневих акціях беруть участь митці та спортсмени міста, професійні та аматорські, дитячі та дорослі колективи. Щонеділі на літній сцені відбуваються виступи та майстер-класи художників, ковалів, флористів, хореографів, скульпторів, звучить жива музика.

Минулої неділі на площі Ринок відбувся міжнародний фестиваль культур «Львів International».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *