ОСТАННІ НОВИНИ

До фестивалю в Підкамені залишився тиждень: гостям обіцяють незабутні враження

|

Фольковий фестиваль у Підкамені стане найпотужнішою промоційною акцією на Західній Україні, запевняє прес-секретар фестивалю “Підкамінь” Юрко ВовкоГон.

На гостей фестивалю чекає безліч несподіванок: вогняні шоу, показові бої, бугурти, козацькі забави, які влаштовуватиме лицарський клуб «Галицький лев». Також у програмі заходу передбачено дегустацію місцевих страв, велосипедні мандрівки давніми замками, курси скелелазіння.

Незабутнім святом для шанувальників стане виїзний літературний майданчик від кав`ярні «Кабінет», де відбудуться зустрічі з Юрком Іздриком, Михайлом Барбарою, Світланою Олешко, Юрком Кучерявим. Також заплановано майстер-класи, концертні програми від творчих народних колективів – зокрема, театру «Арабески», а також зустріч із Романом Чайкою.

Щодня, з 10 години ранку і до завершення концертної програми для наймолодших гостей фестивалю «Підкамінь-2008» діятиме дитячий майданчик«Baby Open Garden». Дитячий майданчик розмістять на фестивальному полі, неподалік озера. На дітей чекають забави, конкурси, забавки, частування, пісочниця.

На музичних шанувальників етнофестивалю “Підкамінь 2008” 25 липня чекають виступи музичних гуртів «Атмасфера», «ТаРута», «Кораллі», «Русичі», «Юркеш»; 26 липня – «Чоботи з бугая», «Бурдон», «Сонцекльош», «ДримбаДаДзиґа»; 27 – ГМД «Вертеп», «Дивні», «Вій», «Мертвий півень».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *