ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина вчитиметься у Ленінграда вести сільське господарство та розвивати машинобудування

|

Львівська область перейматиме в ленінградських колег досвід розвитку галузей сільського господарство та машинобудування. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Такі основні пріоритетні напрями співпраці визначив т.в.о. голови ЛОДА Микола Кміть сьогодні під час робочої зустрічі з віце-губернатором Ленінградської області Російської Федерації Сергієм Яхнюком.

Під час зустрічі Микола Кміть зазначив, що для області є цікавим досвід переробки молока та м’яса. Сергій Яхнюк підтримав ідею налагодження співпраці з Львівською областю і висловив готовність ділитися досвідом.

Крім того, керівник Львівської області запросив російський бізнес інвестувати в курортну,машинобудівну галузь,а також інвестувати в будівництво інфраструктури, котру заплановано до Євро-2012.

Аналогічна зустріч керівників областей не остання, оскільки Микола Кміть отримав запрошення від російського колеги відвідати 22 серпня цього року в Росії найбільшу сільськогосподарську виставку-ярмарок, зі свого боку він запросив керівників Ленінградської області взяти участь разом з російськими інвесторами у міжнародному економічному форумі у Львові, що відбудеться восени.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *