ОСТАННІ НОВИНИ

Для перевізників змінили критерії конкурсного відбору

|

Конкурсний комітет із підготовки та проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування подали на розгляд Львівської обласної ради зміни щодо критеріїв оцінювання автобусних перевізників. Про це повідомив під час засідання голова конкурсного комітету Тарас Федак.

За його словами, на розгляд депутатам облради було подано три пропозиції щодо зміни критеріїв при виборі перевізників, які приймають участь у конкурсі.

«Ми запропонували такий класифікатор, який дозволить нам більш ефективно оцінити тих перевізників, що беруть участь у конкурсі. У першу чергу це наявність базової сертифікованої технічної бази та сертифікат відповідності надання послуг. Ще ми винесли пропозиції, що стосуються додаткових критеріїв щодо наявності автобусів для осіб з обмеженими фізичними можливостями, а також наявності автобусів великого класу і кількості водіїв, що перебувають у офіційній співпраці з перевізниками та їхня заробітна плата», – розповів Т. Федак.

Як повідомив голова конкурсного комітету, облрада затвердила лише три зміни, а саме : наявність автобусів для осіб з обмеженими фізичними можливостями (за це нараховується додаткових п’ять балів), кількість працевлаштованих працівників, що перебувають із перевізниками у трудових відносинах (15 додаткових балів), середня заробітна плата працівникам, за умови, якщо ця середня оплата претендента перевищує чотири мінімальних заробітних плати (15 балів), а якщо перевищує три мінімальні плати – 10 балів.

«Це, у свою чергу, створює додатковий стимул для ведення даного бізнесу», – додав Т. Федак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *