ОСТАННІ НОВИНИ

На Олімпіаду їде рекордна кількість українських спортсменів

|

Відразу 254 українських спортсменів візьмуть участь у літніх Олімпійських іграх у Пекіні (Китай). Така кількість спортсменів є рекордною за всю історію участі України в Олімпійських іграх. Про це повідомив на прес-конференції Міністр у справах, сім’ї, молоді і спорту Юрій Павленко, передає proUA.

За словами міністра, уже затверджено персональний склад офіційної делегації національної збірної команди для участі в Олімпіаді-2008. «Команда спортсменів налічуватиме 254 спортсмени, 160 тренерів і 26 членів офіційного штабу, які постійно працюватимуть на забезпечення олімпійської команди», – сказав він.

Окрім цього, Міністр повідомив, що 125 спортсменів візьмуть участь в Паралімпійськіх іграх. Він упевнений, що паралімпійська національна збірна ввійде до десятки кращих.

Міністр також сподівається, що спортсмени, які візьмуть участь в Олімпіаді завоюють більш, як 15 медалей.

Нагадаємо, що літні Олімпійські ігри відбудуться 8-24 серпня в Пекіні. Призерів Олімпійських ігор нагороджують грошовими преміями в розмірі: до 100 тис. доларів за завоювання золотої медалі, до 70 тис. доларів – срібної та до 50 тис. доларів – бронзової. Тренерів призерів нагороджують грошовими преміями в розмірі не більше 50% відповідних винагород спортсменів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *