ОСТАННІ НОВИНИ

На початку серпня на Львівщині пройде фестиваль «Левада-Дністер»

|

1-3 серпня на Львівщині стартує новий насичений подіями фестиваль «Левада-Дністер», повідомляють організатори. Фестиваль розташується на берегах Дністра поблизу села Торчиновичі (межа Самбірського та Старосамбірського районів).

Упродовж трьох днів відвідувачів фестивалю тішитимуть своїми виступами «Скрябін», «Русичі», «Оркестр Янки Козир», «Юркеш», «Бурдон», «Дивні», «ДримбаДаДзига» та українці з Польщі – гурт «Беркут».

Окрім концертної програми на великій сцені публіка зможе відвідувати майданчики з різноманітними атракціями, послухати виступи народних колективів, відвідати відбіркові тури телефестивалів «Мелодія» та «Надія», оглянути ленд-арт від львівських митців та виставки народних промислів, взяти участь у численних майстер-класах або ж стати співавторами автомобільних шоу «Шляхами Швейка» чи «Горбатий Запорожець», щовечора дивуватись феєрверками, кататись на велосипедах екологічними маршрутами чи плавати на катамаранах. Також відвідувачі з дітьми зможуть залишити своїх малюків на дитячому майданчику, а віруючі матимуть змогу у неділю відвідати святкову літургію у Лаврівському монастирі.

Ексклюзивною розвагою фестивалю стане гучне та смачне «Свято Деруна».

Як запевняють організатори, «Левада-Дністер» стане справжнім святом української душі, а кращі фольклорні та рокові гурти, різноманітні атракції та чудові краєвиди робитимуть фестиваль унікальним і спонукатимуть ще і ще приїжджати на нього.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *