ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенко збирає губернаторів на Говерлі

|

Президент України Віктор Ющенко під час робочої поїздки до Івано-Франківської області 18 липня, як очікують, візьме участь в урочистому відкритті на горі Говерла скульптурної композиції “Тризуб” з нагоди 18- річниці проголошення Акта про державний суверенітет України.

Про це повідомили в Івано-Франківській обласній державній адміністрації.

Взяти участь у церемонії відкриття «Тризуба» на Говерлі також запросили гололову Ради Міністрів АР Крим, голів обласних державних адміністрацій, представників влади, політичних і громадських організацій Івано-Франківської та Закарпатської областей, громадськість. Делегації областей привезуть у капсулах землю із своїх регіонів, яку буде поміщено на Говерлі у спеціальному постаменті.

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Палійчук в інтерв’ю журналістам повідомив, що це «буде знакова акція, яка матиме велике значення для об’єднання всієї України».

Нагадаємо, В. Ющенко сьогодні відбув до державної резиденції «Синьогора», де проведе три дні відпустки, а 17 – 18 липня відбудуться робочі поїздки глави держави Закарпатською та Івано-Франківською областями.

Зокрема, 17 липня на Закарпатті В. Ющенко візьме участь у церемонії вручення державних нагород матерям-героїням та ключів від будинків, придбаних для багатодітних родин (с. Широке Виноградівського району), а також у відкритті дитячого будинку сімейного типу (м. Виноградів), передає УНІАН.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *