ОСТАННІ НОВИНИ

Голосування у Верховній Раді показало, хто є справжнім лідером у державі – Денькович

|

Сьогоднішнє голосування у Верховній Раді України, яке ініціювала Партія регіонів, показало справжній розклад сил у парламенті і те, хто є справжнім лідером у державі. Про це заявив народний депутат України від БЮТ, голова ЛОО партії ВО «Батьківщина» Іван Денькович. Про це повідомляє прес-служба ЛОО партії ВО «Батьківщина».

«Учора комісія прийняла остаточний варіант проекту змін до держбюджету. Звичайно, були пропозиції і в блоку Литвина, і в комуністів. І вони усвідомили, що цей проект має соціальний характер. А саме за це виступають і Литвин, і КПУ. Їхні пропозиції враховано, і саме це вплинуло на голосування. Блок Литвина і комуністи просто вчасно зорієнтуватися в цій ситуації. Вони прийняли правильне рішення. Це свідчить про те, що Партія регіонів не впливає на політичну ситуацію в парламенті і втрачає вагу в країні загалом. Зрозуміло, що «регіонали» під час сьогоднішнього шоу у Верховній Раді переслідували лише власні шкурні інтереси», – наголосив народний депутат.

За його словами, уряду швидше за все «дадуть спокійно працювати» до вересня.

«З вересня починається третя сесія Верховної Ради. А ми знаємо, що програма дій уряду (хоча вона припадає пилом у секретаріаті Верховної Ради) досі не прийнята. Відтак імунітету на рік уряд Юлії Тимошенко не має. Тому не виключено, що на третій сесії «регіонали» знову можуть підняти це питання. Ми ж могли сьогодні також піти іншим, кон’юнктурним шляхом: мовляв, ваше перше питання – постанова про недовіру, а наше друге – затвердження програми дій уряду. І уряд Юлії Тимошенко мав би рік спокою. Але ми на це місце поставили питання внесення змін до державного бюджету, адже саме це є найважливішим на цей момент», – підкреслив Іван Денькович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *