ОСТАННІ НОВИНИ

У «Львівської залізниці» збільшується кількість охочих попрацювати у студентських практично-виробничих загонах

|

Львівська залізниця у період інтенсивних літніх перевезень залучає до практичної роботи загони студентів та випускників ВНЗ залізничного транспорту І – І V рівнів акредитації, повідомляє прес-служба ДТГО «Львівська залізниця».

Такі практичні заняття для студентів-залізничників організовують, аби надати можливість опанувати робітничі професії за напрямом навчання, удосконалити знання та набути необхідних кваліфікаційних навичок. У свою чергу, практиканти допомагають забезпечити обслуговування збільшених обсягів сезонних літніх перевезень.

З 1 червня до 30 серпня залізничники запланували роботу в студентських загонах для 222 практикантів, з яких 94 особи представляють Львівський факультет Дніпропетровського національного університету ім. академіка В. Лазаряна; 50 осіб з інших факультетів цього ВНЗ; 12 студентів Львівського технікуму залізничного транспорту та 66 студентів Чернівецького технікуму залізничного транспорту.

Усі студенти мають нагоду не лише спостерігати за роботою дорослих і досвідчених залізничників, а й повною мірою долучитися до цього процесу. Таким чином львівська магістраль забезпечує собі досвідчених і кваліфікованих працівників, а студенти не лише вчаться працювати, а й отримують за це платню. Така практика чудово зарекомендувала себе і дає позитивні результати вже не один десяток років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *