ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська влада псує імідж «Ензиму»

|

Місцева влада псує імідж «Ензиму» своїми необґрунтованими закидами про екологічні проблеми. Про це під час львівського форуму “Влада і бізнес – партнери” заявив голова правління Орест Вовк.

За словами О. Вовка, підприємство нарощує експорт, свою продукцію підприємство постачає в Європу, де в нас хороша репутація. Продукція «Ензиму» вийшли на ринок Голландії, Бельгії та виходить на ринок Німеччини. «Ми ще шість років тому почали дбати про екологічність нашого виробництва, а звинувачення міської влади безпідставні, бо жодна з перевірок не мала зауважень до нашого підприємства», – наголосив він.

Натомість перший заступник міського голови Львова Олег Синютка відповів, що «80 тисяч населення Львова відчувають незручності через діяльність ЗАТ “Ензим”. Підприємству потрібно якнайшвидше здати в експлуатацію очисні споруди».

Перепалку урвав т.в.о. голови Львівської облдержадміністрації Микола Кміть, який висловив незадоволення, що перемовини із підприємством «Ензин» ведуть через пресу, а не в кабінетах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *