ОСТАННІ НОВИНИ

Із львівськими цінами на паливо розбиратиметься Антимонопольний комітет

|

У зв’язку з черговим зростанням роздрібних цін на нафтопродукти у Львівській області, із цінами на пальне розбиратиметься Антимонопольний комітет. Сьогодні з цього приводу провели круглий стіл. Про це повідомила прес-служба Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

За словами голови територіального відділення АМКУ Ігора Коломійця, отримавши доручення Антимонопольного комітету, проводитимуть глибше дослідження цінової ситуації на ринку роздрібної торгівлі дизельним паливом. «У разі встановлення в діях суб’єктів господарювання, які працюють на цьому ринку, ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції, відділення прийматиме рішучі заходи відповідно до своєї компетенції», – наголосив він.

Особливо, звернено увагу операторів на ситуацію, що склалася на ринку дизельного пального. Дані щотижневих моніторингів роздрібних цін, які проводять у місті, засвідчують, що з кінця травня роздрібні ціни на дизельне паливо почали перевищувати роздрібну ціну бензину А-95.

Загалом на круглому столі побували оператори: ВАТ “Концерн Галнафтогаз”; НК “Альфа – Нафта” ; ТзОВ ТД “Континіум-Галичина”; ПІІ “Лукойл – Україна”; ПП «КЦ Бізнес-Фінанс».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *