ОСТАННІ НОВИНИ

Останні дні уряду: 230 депутатів ВР готові відправити Тимошенко у відставку

|

Депутати Верховної Ради України готові відправити уряд Юлії Тимошенко у відставку. Про це стверджують не лише представники опозиційних політичних сил, але й соратники самої Юлії Володимирівни. Як повідомив у коментарі «Львівському порталу» народний депутат від БЮТ Іван Денькович, станом на сьогодні опозиція назбирала в парламенті близько 230 голосів народних обранців, які підтримують ідею відставки Кабміну.

Зокрема, «за» відставку уряду, за інформацією нардепа, готові проголосувати Партія регіонів, Комуністична партія України, Блок Литвина, а також «зрадники» – частина представників фракції «Наша України». Не підтримують відставки Кабміну на чолі із Тимошенко лише представники її Блоку, – запевняє Іван Денькович.

У той же час Іван Денькович зазначив, що представники БЮТ блокують трибуну Верховної Ради, оскільки хочуть, аби парламент прийняв зміни до бюджету.

Як передає УНІАН, інформацію про те, що в парламенті достатньо голосів для того, аби відправити уряд у відставку, підтвердив і представник Партії регіонів – народний депутат Михайло Чечетов. Щоправда він не уточнив, скільки саме голосів «за» відставку уряду назбирала опозиція, і представники яких саме фракцій голосуватимуть за відповідне рішення.

Як повідомила в коментарі «Львівському порталу» народний депутат від Партії регіонів Анна Герман, за відставку уряду Юлії Тимошенко проголосують відразу як розблокують трибуну у Верховній Раді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *