ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться канадсько-український будівельний симпозіум

|

Канадсько-український будівельний симпозіум відбудеться у Львові 10 липня, повідомляють організатори заходу.

У рамках симпозіуму відбудуться зустрічі представників українських та канадських підприємств, зацікавлених у міжнародному співробітництві, налагодженні тісних взаємовигідних економічних зв’язків, втіленні новітніх технологій у галузі будівництва та залученні іноземних інвестицій.

Українські бізнесмени зможуть поспілкуватися з канадськими колегами з компаній Capital United (виробництво рідкої гуми), NASCOR Advanced Building Technologies (будівництво), Phoenix Geophysics Ltd. (виробництво електророзвідувальної апаратури), SNC Lavalin (інженерно-будівельна компанія), Sprung Instant Structures (збірно-розбірні інженерні конструкції), CANEX Building Supplies (поставка матеріалів), Termodeck Canada (еко-будівництво).

Симпозіум проходитиме за підтримки Міністерства регіонального розвитку і будівництва України, комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування, ЖКГ та регіональної політики, Організаційного комітету з підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2012 року, Міністерства закордонних справ та міжнародної торгівлі Канади, Посольства Канади в Україні, а також Асоціації будівельних підприємств Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *