ОСТАННІ НОВИНИ

Водіїв закликають не заїжджати у центр без нагальної потреби

|

У зв’язку з ремонтами доріг департамент житлового господарства та інфраструктури Львіської міської ради закликає водіїв не заїжджати без нагальної потреби у центральну частину міста, повідомляє прес-служба міської ради.

Зараз у центральній частині міста триває реконструкція вулиць Шпитальної, Гуцульської, Короленка, Сянської, Удатного, площ Торгової та Осмомисла і вони закриті для проїзду громадського та приватного транспорту.

Відтак внесено зміни у роботу громадського транспорту, який курсував вул. Шпитальною та пл. Торговою і пл. Осмомисла..

До 1 вересня рейсовий маршрут № 51 курсуватиме до ТЦ «Магнус», не заїжджаючи на вул. Шпитальну, а № 42 з вул. Куліша їхатиме на вул. Городоцьку, в об’їдз вул. Шпитальної.

До 1 грудня не їздитиме трамвай №7, а трамвай №6 курсує за таким маршрутом: вул. Промислова – Б.Хмельницького – Підвальна – І.Франка – Вітовського – Бандери – залізничний вокзал і у зворотному напрямку.

Маршрутки, які курсували з пр. Свободи в напрямку пр. Чорновола, будуть їздити через площу Різні – пр. Чорновола. Автобуси, які повертали з пр. Свободи на вул. Городоцьку, їздитимуть через вул. Гнатюка – Наливайка – Лепкого. Маршрути, які йдуть в напрямку пр. Чорновола повертатимуть на вул. Городоцькій біля ТЦ «Магнус» і через вул. Куліша і за маршрутом. Маршрутки, які їздили з вул. Городоцької в напрямку до пр. Свободи, будуть курсувати через вул. Фурманську до готелю «Опера

Водіїв просять з розумінням поставитися до ситуації та вибачити за тимчасові незручності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *