ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенко гарантує прроведення Євро-2012 на вищому рівні

|

Президент Віктор Ющенко гарантує проведення на найвищому рівні чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. Про це журналістам заявив Президент після зустрічі з президентом УЄФА Мішелем Платіні, передає proUAз посиланням на «Українські новини».

«Я хочу заявити, щоб це було виділено окремим курсивом – Україна гарантує, що в 2012 році вона на найвищому рівні, на якому коли-небудь проводився фінал чемпіонату Європи з футболу, проведе цей захід», – сказав він.

Президент відзначив, що Україна зможе справитися зі всіма проблемними питаннями: будівництво стадіонів, розвиток інфраструктури доріг, реконструкція і будівництво аеропортів.

За його словами, 2 липня з Кабінетом Міністрів була досягнута домовленість, що буде виділено 5 млрд. доларів, які будуть направлені на всі корпоративні проекти з будівництва доріг та інфраструктури.

«Таким чином, ми засвідчили, що вчора ми знайшли кінцеву фінансову відповідь, яка дає можливість сьогодні «Автодору» й іншим суб’єктам господарювання, які зацікавлені в розвитку інфраструктури доріг, одержати необхідні ресурси і кредити на ведення цієї справи», – відзначив Президент.

Ющенко закликав Кабмін, мерів міст, керівників аеропортів активно приступити до роботи з підготовки до проведення Євро-2012 з футболу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *