ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд для Євро-2012 зробить навіть неможливе. Тимошенко пообіцяла

|

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко обіцяє, що уряд “зробить навіть можливе”, щоб фінал Чемпіонату Європи з футболу 2012 року став святом футболу для всього світу. Про це вона заявила під час зустрічі з делегацією УЄФА на чолі з її Президентом Мішелем Платіні, повідомили «proUA»у прес-службі КМУ.

Тимошенко ще раз подякувала керівництву УЄФА за надану Україні честь щодо проведення фіналу чемпіонату з футболу. “Ми зробимо все навіть неможливе, щоб це було прекрасним святом для всього світу, і щоб Україна виглядала як гарний партнер”, – сказала Тимошенко.

Прем’єр-міністр України також сподівається, що УЄФА дивитиметься на Україну з надією. Вона зазначила, що разом зі своїм польським колегою і другом Дональдом Туском працює над реалізацією проектів з проведення Євро-2012.

Тимошенко впевнена, що Моніторинг УЄФА кожного разу фіксуватиме лише прогрес у підготовці до фіналу чемпіонату з футболу 2012 року. В свою чергу Мішель Платіні висловив сподівання, що Євро-2012 стане великим святом футболу. При цьому він зазначив, що “це непросте і нелегке завдання”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *